Gabriela Firea se operează iar luna viitoare. Este a treia operație la colon în șase luni

11 aprilie 2019 13:34   Național
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea se va opera la colon imediat după Sărbătorile de Paști. Este a treia operație efectuată de Gabriela Firea la Spitalul Cantacuzino din București din decembrie și până acum.

Edilul-șef al Capitalei s-a operat laparoscopic în luna decembrie la Spitalul Cantacuzino pentru că acuza afecțiuni gastroenterolorgice. Pentru că a continuat să nu se simtă bine și-a făcut analize și la privat, Spitalul Sanador și la stat, Spitalul Colentina pentru a ajunge din nou la cuțit, tot la Spitalul Cantacuzino. Dar iată cum povestea Gabriela Firea, pe 29 martie la ieșirea din spital, calvarul prin care a trecut.

” Dupa starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit in urgență joi seara(nr.21 martie) și cea de-a doua interventie chirurgicală efectuată (dupa cea laparoscopică din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slava Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament si mai indelungate!”, a declarat Gabriela Fire ape o rețea de socializare.

Pentru că Gabriela Firea a slăbit foarte mult și o suferință ca cea diagnosticată la ea necesită repaus și evitarea stresului, au apărut zvonuri că își va da demisia iar principalele partide au început să îi negocieze scaunul. Firea a venit cu precizări și miercuri 10 aprilie a pus lucrurile la punct.

”Știu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o știre atât de spumoasă dar, pentru a-i liniști pe cei care îmi poartă de grijă și pentru a le tulbura euforia celor care și-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă. Până la următoarea (și ultima, sper) intervenție chirurgicală de peste circa o lună, pe care am anunțat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere dupa operatie, nu am multe aparitii publice”, a anunțat Firea. .

Cui a delegat Gabriela Firea atribuțiile pe perioada operațiilor

Pe durata internării în spital, Gabriela Firea a delegat atribuțiile unuia dintre cei doi viceprimari, unul membru ALDE și celălalt tocmai exclus din PSD. Cel din urmă a fost alesul Gabrielei Firea. Este vorba de avocatul Aurelian Bădulescu, fostul reprezentant juridic al lui Gigi Becali, nașul de căsătorie al Gabrielei Firea.   

Mai multe