Gabriela Vrânceanu Firea şi-a botezat fiul cu 11 preoţi

8 iunie 2015 2:48   Național
Ultima actualizare:

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele şi-au creştinat, duminică (7 iunie), fiul cel mic. Fosta prezentatoare de televiziune a spus că băieţelul a fost cuminte în timpul slujbei de creştinare, care a fost oficializată de 11 preoţi.

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele şi-au creştinat băieţelul, pe nume Zain Mihail. Nași au fost Gigi Becali și soția sa, iar mămica micuțului a oferit câteva declaraţii din timpul ceremoniei, la ieşirea din biserică, potrivit Antena Stars.

"Au fost 11 preoţi şi cred că nu este nimic întâmplător, pentru că la ora 11 s-a născut şi Zain Mihail. De azi îi putem spune aşa. A fost cuminte pe timpul slujbei. Naşa are foarte multă experienţă şi cred că şi asta a contat foarte mult. A fost scufundat aşa cum este creştineşte. Eu am avut ceva emoţii până când am auzit primul ţipăt, mai ales că a avut şi năsucul puţin înfundat. Cu câteva ore şi chiar cu câteva zile înaintea botezului se spune că părinţii şi copiii resimt asta şi sunt puţin mai agitaţi, că duc o bătălie între bine şi rău. Dar, binele a învins şi de această dată", a spus Gabriela Vrânceanu Firea pentru Antena Stars.

Ca o coincidenţă, botezul fastuos al băiatului Gabrielei Vrânceanu Firea a avut loc în duminica în care Victor Ponta a convocat o şedinţă a coaliţiei de guvernământ după acuzaţiile de corupţiei ale DNA împotriva prim-ministrului României. Firea, senator PSD, a fost nevoită să fie prezentă şi acolo, unde şi-a manifestat susţinerea pentru şeful partidului.

Mai multe