Gâdea a mers în casa uneia dintre familiile lovite de bacteria ucigașă

22 februarie 2016 18:13   Național
Ultima actualizare:

Mihai Gâdea a mers în vizită la familia din Argeș care și-a pierdut copilul în urma infecției cu bacteria ucigașă. Realizatorul Antena 3 a intrat în casa familiei Ghiță și a vorbit cu bunica fetiței moarte, duminică (22 februarie), în cadrul unei ediții speciale a Sintezei Zilei.

“Este groaznic! Nu se poate exprima în cuvinte ceea ce simt părinții care și-au pierdut copiii. Toată lumea spune că ne înțelege. Nu, nu ne poate înțelege nimeni. Numai cei care trec prin această tragedie pot înțelege cu adevărat. E un lucru pe care îl simți, nu poți să-l spui în cuvinte. Ce poate fi mai greu decât să-ți duci copilul la mormânt?!”, a spus îndurerata bunică.

Certificatul medical constatator al decesului spune că principala cauză a morții este pneumonia, deşi familiei i s-a spus că fetiţa a decedat în urma unui atac cerebral.

Mihai Gâdea a anunțat pe Facebook vizita pe carea făcut-o: "Pe drum. Merg la familiile bebelușilor decedați în Argeș. Va fi o emisiune cutremurătoare și foarte, foarte grea"

Femeia a povestit cum s-a instalat boala și care au fost primele simptome care au dus la pieirea micuței Ioana Andreea, ce au spus doctorii despre sindromul hemolitic-uremic și despre ce i s-a părut ciudat în legătura cu evoluția bolii.

Mai multe