Gata cu haiducia! Poliţistul Godină s-a însurat

20 mai 2018 19:08   Național
Ultima actualizare:

Poliţistul Marian Godină (31 ani) s-a căsătorit religios sâmbătă, 19 mai, cu prietena sa Georgiana Dascălu (25 ani), cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Scheii Braşovului.

Pentru petrecerea de nuntă Marian Godină şi soţia sa au ales un local din Poiana Braşov, informează adevarul.ro.  Poliţistul şi-a cerut iubita de soţie pe 1 decembrie 2016, iar pe 25 aprilie s-au căsătorit religios. Cu umor, Marian a anunţat evenimentul pe pagina personală de Facebook: „O să-i taie buletinul“. Şi acum, după nuntă, Godină a postat fotografii de la ceremonia religioasă, cu următorul mesaj: „Meghan Markle va fi invidioasă“.

A fost o aluzie la nunta regală din Marea Britanie, între Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle, care a avut loc tot sâmbătă, 19 mai. Naşii de cununie ai lui Marian Godină sunt fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, şi soţia acestuia, Gabriela. Marian Godină a devenit celebru pentru postările amuzante făcute pe Facebook. A fost timp de peste zece ani poliţist la Serviciul Rutier, a scris o carte devenită best-seller, iar acum face parte din forţele de intervenţie rapidă ale Poliţiei Braşov.

Mai multe