Georgiana îşi negociază viaţa. Cât îi oferă fostul iubit, pentru împăcare

28 septembrie 2015 20:27   Național
Ultima actualizare:

După ce a fost bătută timp de 22 de ore de către fostul ei iubit, Georgiana Radu îşi renegociază împăcarea cu acesta. Tânăra în vârstă de 26 de ani a vorbit, în cadrul emisiunii "La Măruţă" de luni (28 septembrie) de la PRO TV, despre scrisoarea pe care a primit-o de la fostul ei iubit, aflat în pușcărie.

Conform unor surse, fostul iubit al victimei s-a oferit să-i dea acesteia o sumă de 5.000 de euro în schimbul retragerii plângerii. Bărbatul, originar din Timișoara, a mărturisit că nu poate sta închis, deoarece are o firmă de construcții în Belgia de care trebuie să se ocupe.

"Avocatul sau cel care urma să fie avocatul lui l-a contactat pe avocatul meu, pe domnul Sorin, și i-a spus să vorbească cu mine, să întrebe dacă vreau să mă împac din punct de vedere juridic cu el, că îmi poate oferi o sumă de bani, dar am spus că nu vreau să mă împac cu el, nu vreau să îmi retrag plângerea", a dezvăluit victima.

Georgiana a făcut dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii ”La Măruță”

Georgiana, o tânără orfană de mamă, era de un an cu cel care a batut-o până la leșin. Potrivit tinerei, bărbatul în vârstă de 35 de ani avea frecvent crize de gelozie și o acuza că îl înșeală. Acesta a mai bătut-o și în trecut, însă niciodată atât de rău. În urma ultimei crize de gelozie a iubitului ei care a durat 22 de ore, Georgiana Radu a ajuns la spital cu trei coaste rupte.

Mai multe