Gest extrem al unui bărbat judecat pentru violarea a două fetiţe

9 septembrie 2015 13:44   Național
Ultima actualizare:

Un cetăţean austriac, 63 de ani, care a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru violarea a două fetiţe din Agnita, judeţul Sibiu, s-a spânzurat în arestul Poliţiei. Bărbatul a folosit un prosop legat de pat.

A rezistat doar două luni în arestul Poliției. A luat un prosop, l-a răsucit, l-a legat de pat și s-a spânzurat. Bărbatul era acuzat că ar fi fost pedofil și ar fi violat două fetițe de 9 și 11 ani, din Agnita.

”Cetăţeanul austriac era încarcerat din luna iulie în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţene Sibiu. A fost trimis în judecată pentru comiterea a două infracţiuni de viol împotriva a două minore, de 9 şi 11 ani, din Agnita. Acesta a fost găsit, în 3 septembrie, spânzurat în celulă, în poziţia culcat”, a declarat Adriana Şandru, prim-procurorul Parchetului de pe langă Tribunalul Sibiu, citată de Mediafax.

Surse din cadrul anchetei au precizat că austriacul a cerut să stea singur în celulă, de teama altor deţinuti.

Dintr-un prosop, acesta şi-ar fi confecţionat un fel de sfoară pe care şi-a legat-o în jurul gâtului şi de marginea patului, iar apoi s-a tot întins în pat până când s-a asfixiat, scrie aceeași sursă.

Mai multe