Gestul șocant al bărbatului care a ucis-o pe vânzătoarea din centrul Capitalei

28 aprilie 2016 17:21   Național
Ultima actualizare:

Crima de joi dimineață (28 aprilie) care s-a petrecut în magazinul Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a șocat întreaga țară. Actul extrem de crud al fostului iubit al femeii ucise la doar 38 de ani a pus în alertă tot Bucureștiul. După ce a înjunghiat-o de nu mai puțin de șapte ori pe cea căreia îi mărturisea iubirea, criminalul a făcut un gest anormal.

Deși ar fi putut fugi fără urmă, muzicantul ucigaș a ieșit liniștit din magazin și a mers pe strada Sevastopol, apoi s-a dus acasă, unde s-a schimbat de haine și s-a întors la locul crimei. Primii martori au spus că bărbatul era îmbrăcat cu o geacă roșie atunci când a omorât-o pe femeie, dar când a fost prins de polițiști avea pe el un hanorac și o geacă de blugi, conform informațiilor difuzate la "Teo Show".

A fost identificat repede, iar polițiștii l-au prins după ce l-au alergat minute bune. Bărbatul a sărit chiar și gardul unei insituții în încercarea de a scăpa.

Liliana a fost angajata Alinei Petre la magazinul din centrul Bucureștiului timp de opt luni, dar problemele sentimentale și cele psihice ale bărbatului cu care a avut o relație i-au adus sfârșitul. 

Mai multe