Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația despre locul unde le-ar fi ucis pe Alexandra și pe Luiza

2 august 2019 13:45   Național
Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă a fost audiat mai bine de nouă ore la sediul DIICOT. La ieșirea de la audieri, avocatul presupusului criminal din Caracal a spus că bărbatul și-a menținut declarațiile privind uciderea minorelor, dar a indicat un alt loc.

Gheorghe Dincă a oferit de la bun început indicații confuze cu privire la modul în care ar fi scăpat de cadavrele minorelor răpite. Dacă despre Alexandra a susținut că a incinerat-o într-un butoi în curtea casei din Caracal, despre Luiza a declarat că i-a aruncat trupul în Dunăre sau în Olt.

Se pare că Dincă și-a schimbat aceste declarații, în timpul audierilor de la sediul DIICOT, unde a susținut în continuare că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. „Şi-a menţinut declaraţia. Locurile nu le-a menţinut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, citat de antena3.ro.

Gheorghe Dincă va face testul poligraf

Criminalul din Caracal va face testul poligraf la IGPR. Deocamdată nu s-a stabilit şi când va fi expertizat psihiatric. Gheorghe Dincă a fost consultat şi de medici, după ce s-a plâns că a fost agresat de poliţişti şi a cerut certificat medico-legal. În raportul INML se arată, însă, că Dincă nu a fost agresat.

Citește și:

Dezvăluiri despre fiica lui Gheorghe Dincă. Le-ar fi făcut rost de fete unor afaceriști italieni

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă: ”Miercuri la 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă”

Mai multe