Ginerele regelui Stănescu de la Costeşti, însurat cu două femei. Mărturii cutremurătoare

22 octombrie 2013 14:30   Național
Ultima actualizare:

Scandal în comunitatea ţiganilor. Ionuţ Daniel, fiul lui Miuţescu din Vâlcea, şi-a lăsat soţia şi cele două fiice pentru a se însura cu o altă fată, mult mai înstărită. Mireasa este Lucy Cristina, fiica cea mică regelui Dan Stănescu din Costeşti.

Nunta a atras critici din partea regelui internaţional al ţiganilor, Dorin Cioabă, care a declarat public că Stănescu este o persoană exclusă din comunitatea ţigănească. Căsătoria a fost făcută după legea romilor, fără acte la Starea Civilă, la presiunea părinţilor lui, care ar fi vrut o noră cu avere.

Iulia, soţia părăsită a lui Ionuţ Daniel Miuţescu, originară din Sibiu, a venit în platoul emisiunii "Acces direct" pentru a-şi povesti drama. Ea este mama a două fete, de 11 luni şi, respectiv, de 4 ani.

"Eu m-am măritat la 14 ani. El este încă soţul meu, chiar dacă s-a însurat cu alta. Ultima dată am vorbit cu el luni seară, am vorbit o oră şi jumătate", a spus Iulia.

"În noaptea nunţii, mă întreba dacă poate să se culce cu ea, dacă îl pot ierta", a continuat Iulia.

Tânăra de 19 ani a dezvăluit că fetiţa de 4 ani a fost luată de familia fostului soţ şi că nu mai ştie nimic de ea. "Şi eu am crescut fără mamă. Nu vreau ca ea să păţească la fel", a mărturisit Iulia.

Intrat în direct prin telefon, Ionuţ Daniel a negat că i-ar fi trimis mesaje în noaptea nunţii fostei soţii. "Tot ce spune Stănescu Iuliana este o minciună. Ea nu mai este nimic pentru mine. Iar mama nu e obsedată de avere, cum zice ea. Părinţii mei sunt foarte bogaţi", a explicat el.

Mai multe