«Glonţul i-a intrat de la ureche până la măduva spinării»

10 februarie 2019 18:53   Național
Ultima actualizare:

Vineri seara, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Reghin a încercat să oprească un şofer “dubios”, însă acesta şi-a văzut de drum nestingherit. Drept urmare, poliţiştii rutieri au plecat în urmărirea sa.

Ulterior, acesta a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Aluniş, iar poliţiştii au încercat din nou să-l oprească, dar fără succes. Mai mult, conducătorul auto s-ar fi îndreptat ameninţător spre oamenii legii, susţin reprezentanţii Poliţiei. În aceste condiţii, un poliţist din cadrul secţiei respective a tras asupra maşinii, însă un glonţ a lovit în cap o femeie din localitatea Aluniş, care circula pe jos şi se afla chiar în apropiere. Femeia în vârstă de 59 de ani a supravieţuit rănii şi a fost transportată în stare gravă iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, după care a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj - Clinica de Neurochirurgie.

„Doamna a ieşit din intervenţia chirurgicală, operaţia a decurs bine, iar acum este internată la Neurochirurgie, unde este intubată şi ventilată”, a declarat pentru „Adevărul” Adela Golea, director medical al Spitalului Clinic Judeţean Cluj. Fratele femeii a confirmat că aceasta a fost operată şi spune că glonţul a pătruns până la măduva spinării. „E în comă, i-au scos glonţul din cap. Cred că trei împuşcături au fost, dar numai un glonţ a intrat, exact aici, la ureche şi până la măduva spinării”, a spus fratele femeii rănite, potrivit Pro TV. Ieri, medicii au constatat că evoluţia cazului a fost favorabilă, “însă trezirea nu se poate face brusc, ci doar treptat”, explică specialiştii. 

Mai multe