Grănicer din Ucraina, găsit împușcat mortal la granița cu România

20 august 2021 16:22   Național
Ultima actualizare:

Accident, sinucidere sau act criminal? Un grănicer ucrainean a fost descoperit joi, mort prin împușcare la frontiera cu România, în zona localității Seletin. Cu câteva ore înainte, de cealată parte a graniței, în România, polițiștii de frontieră au urmărit un contrabandist de țigări, au tras după el dar l-au scăpat Câinii care au făcut 2 milioane de euro. Îi dau de gol imediat pe contrabandişti

Cadavrul grănicerului ucrainean, în vârstă de 24 de ani, a fost descoperit joi dimineață, la apariția zorilor, foarte aproape de frontiera cu România, scrie obiectivdesuceava.ro.

Ce se știe despre moartea grănicerului din Ucraina

Militarul ucrainean se afla în timpul serviciului când a fost împușcat și a fost găsit într-o zonă foarte frecventată de contrabandiștii de țigări, anunță presă din țara vecină. Potrivit acesteia, coincidență sau nu, miercuri noaptea, polițiștii de frontieră români au zărit pe frontieră un suspect și au tras un foc de armă la Costileva pentru reținerea acestuia. Suspectul nu a fost prins, reușind să treacă înapoi frontiera în Ucraina. Localitatea Costileva unde polițiștii de frontieră români au ”vânat” suspectul este cunoscută sub numele de ”satul ascuns” și este situată chiar de cealaltă parte a graniței față de zona în care a fost găsit cadavrul. Purtătorul de cuvânt al Detașamentului de Grăniceri Cernăuți, Serghei Brovko, citat de presa cernăuțeană de limbă ucraineană, a precizat cu referire la cazul corpului neînsuflețit al unui grănicer că a fost găsit de un tânăr care era de serviciu și că pe trupul victimei a fost găsită urma unui foc de armă.

Citiți și

Contrabandişti şi poliţişti de frontieră, petrecere cu manele

Câinii care au făcut 2 milioane de euro. Îi dau de gol imediat pe contrabandişti

Mai multe