Gravidă de 19 ani ucisă cu un topor de concubinul ei

17 iulie 2012 20:22   Național
Ultima actualizare:

Se pare că totul a început de la o criză de gelozie a bărbatului de 31 de ani. Criminalul este de etnie romă, la fel ca şi concubina lui de 19 ani care era însărcinată. Bărbatul a atacat-o iniţial pe femeie cu o foarfecă, dar primele cercetări arată că lovitura fatala a fost dată cu un topor.

Totul s-a petrecut în curtea casei în care cei doi locuiau. Imediat după comiterea crimei, bărbatul a ieşit pe stradă, în centrul comunei Feldioara şi a mai atacat alte trei persoane. Una dintre ele s-a ales cu o plagă penetrantă la antebraţ şi a avut nevoie de spitalizare.

Criminalul a fost reţinut imediat de poliţişti. Nu a putut fi interogat deoarece este într-o criză de isterie. Potrivit poliţiştilor bărbatul urlă non stop şi nu este coerent. A fost încătuşat pentru a nu deveni violent. Oamenii legii vor afle cât alcool a consumat bărbatul şi dacă nu cumva a luat şi droguri.„Incidentul este unul nefericit şi s-a produs pe fondul unei crize de gelozie, de isterie. Imediat după ce şi-a atacat concubina cu un topor, suspectul a ieşit în stradă unde a mai atacat şi alţi oameni. Unul dintre ei a suferit o plagă penetrantă la antebraţ. Suspectul a fost reţinut şi se află Secţia de Poliţie Rurală din Fledioara. Este într-o stare psihică deplorabilă. Cercetările în acest caz continuă", ne-a declarat comisarului-şef Ioan Necşulescu din cadrul Poliţiei Judeţene Braşov,

Dacă se dovedeşte că a avut discernământ în momentul producerii faptei, bărbatul riscă între 25 de ani şi închisoare pe viaţă pentru omor deosebit de grav.

Mai multe