Groapa asta a împlinit trei luni. Să-i urăm «La mulţi ani»?

4 octombrie 2012 17:49   Național
Ultima actualizare:

A fost mică, dar s-a făcut mare. Groapa de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, despre care Click! a scris în repetate rânduri, a împlinit ieri 3 luni. Reporterii noştri i-au urat „La mulţi ani" şi au sărbătorit-o cu tort şi şampanie. Şoferii au întreţinut atmosfera cu claxoane furibunde.

Pe 4 iulie 2012 a început calvarul pentru şoferii care circulau pe Şoseaua Fabrica de Glucoză din sectorul 2. Atunci au făcut cunoştinţă cu cea care avea să le facă zile fripte.

O simplă groapă, în aparenţă, s-a transformat în scurt timp într-un crater uriaş pe care l-a blestemat toată lumea care a trecut pe acolo. În acea zi am alertat autorităţile, am fotografiat-o, am expus-o în public şi am făcut-o de ruşine.

4 iulie- Asfaltul de pe stradă a cedat şi s-a format groapa

27 iulie- Şoferii au făcut glume pe seama indolenţei autorităţilor

Nimeni n-a luat nici o măsură, aşa că şoferii au făcut şi ei haz de necaz. Trei săptămâni mai târziu, un bucureşten cu simţul umorului a transformat-o în kilometrul zero al Capitalei: a înfipt un ţăruş în mijlocul ei pe care indica distanţa până în Noua Zeelandă.

Ingenios, nu? Dacă nu o astupă nimeni, măcar să facem mişto de ea. După un nou articol, cei de la Administraţia Străzilor au asfaltat-o. De pomană, însă, căci la scurt timp mixtura a început să se lase.

8 august- Groapa a fost asfaltată, spre încântarea şoferilor

2 septembrie- Asfaltul s-a surpat sub  greutatea maşinilor

Zilele trecute, groapa cu pricina s-a surpat de tot. Ieri, la trei luni de la „naştere", reporterii Click! i-au cântat „La mulţi ani" şi au cinstit-o cu tort şi şampanie. „Felicitări pentru iniţiativă. Poate aşa o astupă cineva şi scăpăm de ea", strigau şoferii de la volan.

Mai multe