Groază într-o localitate arădeană! Un bărbat a fost arestat dupa ce ar fi violat șase copii

8 martie 2017 10:00   Național
Ultima actualizare:

A violat șase copii în 90 de minute! Potrivit news.ro, așa s-a răzbunat un bărbat de 59 de ani din localitatea arădeana Sântana după ce s-a supărat pe mai mulți vecini. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Este vorba de un bărbat de etnie roma în varsta de 59 de ani, acuzat că în seara zilei de 2 martie a violat șase copii, cu vârste cuprinse intre 8 si 12 ani.

Suspectul ar fi vrut să le facă rău parintilor copiilor pentru scandaluri mai vechi cu aceștia. Conform unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecătoria Chisineu-Cris, procurorii au început deja urmarirea penala a lui Colompar Gheorghe din orasul Santana, relateaza news.ro.

”Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul ca in intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un numar de sase copii, cu varste intre 8 si 12 ani. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale a inculpatului”, precizeaza într-un comunicat procurorii.

Conform sursei citate, procurorii au inaintat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Chisineu-Cris propunerea de arestare preventiva pentru săvârirea a șase infractiuni de viol în forma agravată.

Suspectul i-ar fi luat de copii si i-ar fi dus la el acasa, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale. Parintii au mers cu copiii la medicii legisti pentru a obtine certificate medicale care să ateste abuzurile.

Mai multe