Gropile astea sunt cele mai periculoase din oraş

16 iulie 2013 19:25   Național
Ultima actualizare:

O plimbare cu maşina prin Bucureşti poate deveni un adevărat coşmar. Oraşul e plin de gropi, iar trei dintre ele sunt adevărate capcane rutiere. Cine are ghinionul să dea în ele, îşi face autoturismul praf.

Măsoară 1,61 m lungime, tot atât în lăţime şi 12 cm adâncime. Este cel mai mare crater apărut în Capitală. Se află pe Şos. Dimitrie Pompeiu, iar şoferii care au des drum pe aici o ştiu ca pe un „cal breaz".

Bd. Mărăşeşti: Are 92 cm lungime şi zace aşa de trei luni

Încetinesc şi abia trec pe lângă ea. Ştiu că dacă fac o manevră greşită şi ajung cu roţile în „hău", nu mai ies de acolo decât traşi. Zace aşa în mijlocul drumului de când s-a topit zăpada, însă, cei de la Administraţia Străzilor dorm pe ei. O alta a apărut pe Şos. Fabrica de Glucoză. Şi ea a devenit spaima conducătorilor auto.

Şi e drept să fie aşa. E lungă cât o zi de post. Are 1,75 m lungime şi vreo 12 cm adâncime. Avem însă noroc! E încă  îngustă. Dacă nu va fi plombată, sigur se va întinde. Şi atunci să vezi belea. Pe Bd. Mărăşeşti, la nr. 76, dăm de o mai veche „prie­te­nă".

Şos. Fabrica de Glucoză: Craterul e cel mai mare ca lungime. Măsoară 1,75 m

O capcană rutieră de 92 cm lungime, apărută în aprilie, ne face şi acum "cu ochiul". Nu a fost astupată. Răspunsul autorităţilor e unul simplu. Nu sunt bani! Asta în condiţiile în care şoferii plătesc de trei ori ca să meargă pe un singur drum: taxele către primărie, asigurarea auto şi reparaţiile după datul în gropi. Fiţi cu ochii-n patru!

Mai multe