HALLWEEN acasă la Dracula

30 octombrie 2011 19:00   Național
Ultima actualizare:

La Castelul Bran şi la Castelul Dracul din Pasul Tihuţa au avut loc petreceri înspăimântătoare.

Circa 500 de oameni au petrecut, sâmbătă seara, la petrecerea de Halloween organizată în curtea şi în crama Castelului Dracula din Pasul Tihuţa.

Ei au asistat la arderea pe rug a unei vrăjitoare, în timp ce se delectau cu coaste de drac sau bărbăţii de vampir distruse.

Organizatorii au pus la punct o scenetă jucată de o trupă de teatru medieval din Sighişoara în curtea castelului, în care după un proces încropit ad-hoc una dintre femei a fost acuzată de vrăjitorie şi arsă pe rug în faţa tuturor invitaţilor Contelui.

Spectacolul a stârnit ropote de aplauze din partea tuturor participanţilor, iar mulţi dintre copilaşii care au văzut procesul au început să plângă de teama vrăjitoarelor din jur.

Nici Contele Dracula nu a lipsit de la Balul Vrăjitoarelor, el a sosit într-o caleaşcă personalizată, trasă de doi cai negri.

Şi castelul Bran s-a pregătit cum se cuvine pentru Halloween, sute de oameni participând la "sângeroasa" petrecere organizată în curtea interioară.

Mulţi tineri au venit costumaţi în cele mai înfricoşătoare personaje ale istoriei, ei fiind întâmpinaţi de gazda Vlad Ţepeş, alias Dracula.

Cei mai încântaţi de spectacolul pus în scenă au fost numeroşii turişti americani sosiţi special la Bran pentru a da ochii cu celebrul Dracula.

Curtea interioară a Castelului Bran a fost neîncăpătoare pentru cei veniţi la petrecerea de “groază”

Peste 500 de oameni au asistat la spectacolul desfăşurat la Castelul Dracula din Pasul Tihuţa

Mai multe