Haos în Pipera! Circulaţia, blocată 3 luni

10 iunie 2015 22:01   Național
Ultima actualizare:

Ocoliţi zona Pipera dacă nu vreţi să vă blestemaţi zilele! Se lucrează, iar circulaţia este blocată pe o porţiune de 900 m. Traficul revine la normal abia din toamnă.

E iadul pe pământ! După ce că se circula al naibii de greu prin Pipera, acum e dezastru. Cozi kilometrice se întind din Şos. Petricani şi până după calea ferată, chiar şi atunci când bariera nu este pusă. Astfel că un kilometru şi jumătate l-am parcurs, ieri, în aproximativ 45 de minute. Pe o porţiune de 900 de metri din Bd. Pipera traficul este închis, începând de marţi, de la sensul giratoriu şi până la Cofetăria Opera. Motivul? Se pun tuburile de canalizare în zonă şi se lărgeşte şoseaua, iar lucrarea este gata abia la 1 septembrie.

Până atunci, şoferii pot ocoli lucrarea prin două zone: strada  Emil Racoviţă şi strada Toma Caragiu, care trece prin spate pe la magazinul Penny şi se intersectează apoi cu Emil Racoviţă. Pentru a ocoli porţiunea de 900 de metri unde este şantier, conducătorii auto au de mers 3 km.

«E nebunie curată»

Sorin Mihai, 50 de ani, taximetrist: “De la Mobexpert şi până la sensul giratoriu am făcut 40 de minute. Am renunţat la cursă pentru că nu am mai putut ajunge”.Cosmin Stoica, 35 de anim tehnician: ”E nebunie curată. Dacă şi până acum pierdeam timpul în coadă, acum e şi mai şi. Stau cu zecile de minute ca să parcurg un kilometru”.

Mai multe