Helmuth Duckadam, internat de urgenţă la spitalul din Constanţa

7 septembrie 2012 7:55   Național
Ultima actualizare:

Helmuth Duckadam este internat în secţia de chirurgie cardiovasculară din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Aflat în vacanţă pe litoral, fostul portar al Stelei a ajuns în unitatea sanitară, joi seară, acuzând o durere în zona inimii, potrivit reporterntv.ro.

Medicii spun că cel supranumit "Eroul de la Sevilla" are o ischemie de braţ, adică un cheag de sânge ce îi blochează o arteră şi va fi operat vineri, urmând să fie externat in cursul zilei de sâmbătă.

"Helmuth Duckadam s-a prezentat singur la spital, joi noapte, cu o uşoară ischemie la nivelul antebraţului şi a fost internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară. A fost anuţat şeful secţiei respective, dar, pentru că nu prezenta o urgenţă majoră, operaţia chirurgicală a fost amânată pentru ziua de vineri, când a fost programat pentru o intervenţie minoră la artera radială. Dacă nu apar complicaţii, el ar putea fi externat chiar în cursul zilei de sâmbătă", a declarat  managerul SJU Constanţa, Dan Căpăţână pentru Mediafax.

Acesta a precizat că nu se pune problema ca Duckadam să fie transportat la Bucureşti, întrucât intervenţia chirurgicală se poate face în condiţii de siguranţă şi la Constanţa.

Mai multe