Horia Vîrlan a gătit în cea mai nouă benzinărie din Capitală

23 iunie 2017 11:44   Național
Ultima actualizare:

Chef Horia Vîrlan a pus „cireașa pe tort” la evenimentul de lansare a celei mai noi stații de carburanți din București. Maestrul bucătar le-a pregătit tuturor celor prezenți salate din legume proaspete, care se regăsesc de acum în meniul tuturor restaurantelor „hei” din cadrul benzinăriilor Rompetrol.

Horia Vîrlan nu concepe o masă fără legume proaspete, pe care le ia direct din grădină. Joi seară, maestrul bucătar a oferit o demonstrație de prospețime la inaugurarea stației Rompetrol din strada Valea Oltului nr. 93-95, din Sectorul 6. Vîrlan a combinat diverse tipuri de salată cu roșii uscate, omletă, brânzeturi, ton, bacon și sosuri pentru a reda fidel cele mai noi preparate care se regăsesc în meniul restaurantelor din rețeaua „hei” la prețul de 15 lei.

„Am revenit la hei pentru că este o atmosferă plăcută, am ce să mănânc aici și totul mă duce cu gândul la vacanță. Am vrut să mănânc o salată proaspătă și să o recomand tuturor, pentru că ai posibilități infinite de a crea ceva pe placul tău. Sunt cinci ingredinate de bază, cinci toppinguri diferite și cinci tipuri de baghete, plus nachos”, a spus Horia Vîrlan.

Meniul „hei” e completat de sandvișurile cu ingrediente proaspete și baghete la alegere, meniuri pe bază de carne de porc și pui, preparate pentru micul dejun, dulciuri și produse de patiserie, dar și răcoritoare și cafea. Mix-ul de mâncăruri de la „hei” a fost gândit pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor care alimentează la Rompetrol, persoane active care vor să se bucure de o experiență culinară premium în drum spre serviciu, spre casă sau spre o călătorie în interes familial ori de afaceri. Interiorul restaurantelor este caracterizat printr-o atmosferă confortabilă și primitoare, iar gustările sunt întotdeauna delicioase și proaspete.

„Vrem să oferim un nivel mult mai ridicat de servicii pentru clienții noștri. Diferența față de competitori este că cei care vin la noi să mănânce au posibilitatea să observe cum se prepară mâncarea. În acest fel pot să vadă că produsele sunt proaspete”, ne-a spus Vlad Rusnac, director general al Rompetrol Downstream.  

Rompetrol a finalizat rebranding-ul stațiilor de alimentare cu carburant și al restaurantelor „hei” și a deschis numeroase benzinării în țară. Rompetrol Valea Oltului este cea mai mare benzinărie din București, dintre cele 18 stații de alimentare operate în Capitală. Stația are 3.200 de metri pătrați, șase pompe de alimentare cu carburanți convenționali și un punct de încărcare electrică, pentru autoturismele nepoluante de fabricație europeană și asiatică.

Mai multe