Hotelul deputaţilor a fost călcat de hoţi

11 februarie 2015 0:31   Național
Ultima actualizare:

50 de parlamentari au fost prăduiţi. Erau plecaţi acasă, în localităţile de domiciliu, iar camerele lor din hotelul bucureştean unde sunt cazaţi au fost răscolite de hoţi. Tâlharii au luat tot ce era de valoare, ba chiar şi cosmetice şi haine.

Mare le-a fost mirarea unor parlamentari când s-au întors, luni, din teritoriu. 50 de deputaţi şi senatori din ţară, cazaţi la un hotel din centrul Capitalei, au rămas cu gura căscată când au văzut uşile camerelor mânjite cu substanţă neagră, cea pe care o pun poliţiştii pentru a lua amprente.

“Hotelul Monte-Nelly, în care stau în Bucureşti, a fost prădat, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În acest loc stau circa 50 de parlamentari. Când am ajuns eu la hotel, toate camerele au erau sparte. Acum, sunt sigilate de poliţie, iar noi ne căutăm cazare prin oraş. O spargere foarte ciudată. Au luat bani, laptop-uri, telefoane mobile, îmbrăcăminte. Mi-a dispărut o sumă mică de bani şi produse cosmetice”, ne-a declarat deputatul de Maramureş, Călin Matei.

Conform poliţiştilor, hoţii au furat două telefoane mobile, un ceas în valoare de 70 de lei, o maşină de ras, un troler, mai multe parfumuri, o maşină de tuns, o borsetă şi 500 de lei.

La câteva ore după reclamarea furtului, anchetatorii au observat un bărbat fără adăpost care, în trolerul furat din hotel, avea aproape toate bunurile reclamate, inclusiv cei 500 de lei. Suspectul, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut duminică.

Mai multe