Huliganii care au atacat jandarmii în Piața Victoriei voiau să arunce cu coktailuri Molotov!

2 februarie 2017 0:36   Național
Ultima actualizare:

Aproximativ 400 de huligani au spart manifestația pașnică la care au luat parte peste 100.000 de oameni strânși în fața Guvernului României pentru a protesta față de ordonanța de urgență inițiată de ministrul Justiției Florin Iordache privind dezincriminarea abuzului în serviciu.

La ora 22:30, un grup de huligani, membri ai galeriei lui Dinamo, au început să arunce cu petarde atât în jandarmi cât și în manifestanți. Aceștia s-au organizat să facă haos pe unul din grupurile suporterilor de pe Facebook cu o seară înainte.

Încercând să se dezică de golani, au fost scene în care protestatarii pașnici s-au interpus între jandarmi și huligani, pentru a aplana spiritele. Piața s-a golit în 30 de minute, protestatarii veniți să protesteze pașnic retrăgându-se spre Piața Romană sau spre Bulevardul Mihalache.

Între huligani și forțele de ordine s-au dus bătălii în toată regula iar nebunia a ținut până în jurul orei 00:15!

Realitatea TV a arătat imagini cu mai multe cocktail-uri Molotov confecționate de huligani, pregătite pentru a fi aruncate spre forțele de ordine sau spre clădirea Guvernului.

Jandarmii și trupele speciale au făcut o sumedenie de arestări iar huliganii violenți au fost duși chiar în sediul Palatului Victoria pentru a fi audiați.

Mai multe