I-a dat foc soţiei în timp ce ea dormea

23 iunie 2014 19:31   Național
Ultima actualizare:

Orbit de gelozie, un bătrân de 76 de ani din judeţul Iaşi a recurs la un gest extrem.

Gelozia, bat-o vina! Periculoasă, la orice vârstă. Un bătrân de 76 de ani a vrut chiar să-şi omoare soţia din cauza bănuielilor. I-a dat foc în timp ce dormea!

După ce şi-a înecat amarul ore bune în alcool, Constantin O., din Domniţa, comuna Ţibana – Iaşi, a decis să se răzbune pe soţia infidelă.

Duminică seară, în jurul orei 23.00, imediat după ce femeia a adormit, bărbatul a intrat în camera conjugală, a încuiat uşa pe dinăuntru, a turnat benzină pe pat şi i-a dat foc. Din fericire, Lucica O. (64 ani) s-a trezit la timp şi a început să ţipe. În ajutor i-a sărit unul dintre copiii cuplului, un bărbat de 34 de ani care locuia cu bătrânii. Văzând că nu poate să deschidă uşa camerei, bărbatul a ieşit din casă şi a spart geamul încăperii, scoţând-o pe femeie în curte.

„Pacienta a suferit arsuri de gradul I şi IV pe 20% din suprafaţa corpului. Ea a fost internată la Clinica de Chirurgie Plastică a Spitalului Sf. Spiridon unde a fost operată, iar starea ei este stabilă”, a precizat dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al spitalului, potrivit ziarulevenimentul.ro.

Cazul a fost preluat de procurori şi se fac cercetări pentru tentativă de omor. Bătrânul le-a declarat poliţiştilor că gelozia l-a împins să facă acest gest extrem, el “presupunând o infidelitate” a soţiei. El se află în momentul de faţă internat la Socola. Medicii susţin că bărbatul nu este cunoscut cu antecedente psihice, iar vecinii bătrânilor au declarat că familia era una liniştită.

Mai multe