I-a smuls cuţitul din mână hoţului de la loto

21 octombrie 2011 14:59   Național
Ultima actualizare:

Ăsta da, curaj! O femeie de 50 de ani, casieră la o agenţie loto din Ploieşti l-a luat la bătaie pe tânărul care a încercat să-i fure încasările. Nu a contat că bărbatul o ameninţa cu un cuţit. I-a smuls arma din mână şi l-a gonit.

Un individ necunoscut a încercat, ieri dimineaţă, să jefuiască o agenţie loto situată în cartierul Mihai Bravu din Ploieşti.

Acesta a pătruns în jurul orei 8.30 în agenţie şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a cerut casierei să-i dea toţi banii.

Aceasta este agenţia Loto unde hoţul a crezut că va da lovitura

Femeia, Constanţa Ghiţă, de 50 de ani, a refuzat, iar când tânărul a sărit să verifice singur casa de marcat aceasta s-a opus şi s-a luptat cu agresorul până când a reuşit să-i smulgă cuţitul din mână.

Panicat, atacatorul şi-a recuperat cuţitul şi a rupt-o la fugă. Singurul martor, o vecină de 74 de ani care a ieşit la poartă când a auzit ţipetele femeii, l-a descris pe hoţ: un tânăr de aproape 25 de ani care purta un fes verde.

„Am auzit ţipete şi am ieşit afară să văd ce se întâmplă. L-am văzut doar pe hoţ în timp ce fugea din agenţie. Nu era mascat, avea doar un fes verde. Am înţeles că a aruncat cuţitul într-o curte", ne-a povestit Elisabeta Doană, o vecină.

Poliţiştii au ajuns la scurt timp, au audiat-o pe femeia atacată şi au prelevat probe din interiorul agenţiei. După ce a ieşit de la audieri, Constanţa Ghiţă s-a mulţumit doar să declare : „Sunt o luptătoare"!

În urma altercaţiei cu spărgătorul, femeia s-a tăiat la un deget, dar nu a necesitat îngrijiri medicale. Poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea şi prinderea tânărului.

Mai multe