IA-MĂ NENE: Un şofer, înjunghiat de peste 20 de ori de un adolescent pe care l-a luat „la ocazie”!

25 decembrie 2012 2:07   Național
Ultima actualizare:

Un şofer a ajuns de urgenţă la spital după ce fost înjunghiat, duminică, de peste 20 de ori, de un tânăr în vârstă de 15 ani pe care l-a luat cu maşina "la ocazie", agresorul fiind prins de poliţişti după câteva ore.

Şoferul, un bărbat de 48 de ani, a fost înjunghiat de adolescent în zona umărului şi feţei, fiind în prezent în afara oricărui pericol, informează NewsIn.

„Luni, în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că la ieşirea din municipiul Reşiţa spre Oraviţa este o persoană rănită. Echipa deplasată la faţa locului, a constatat cu ocazia cercetărilor, că victima, un bărbat în vârstă de 48 ani, în timp ce se deplasa cu autovehiculul dinspre localitatea Lupac spre Reşiţa, a luat la ocazie un tânăr, iar după câţiva kilometri, pasagerul i-a aplicat conducătorului auto lovituri de cuţit în zona umărului şi feţei", se arată într-un comunicat al IPJ Caraş-Severin.

Victima a oprit maşina şi a coboarât, iar pasagerul s-a urcat la volan şi a plecat cu autoturismul spre localitatea Lupac. După o vreme a abandonat maşina, pe drumul dinspre localitatea Dognecea. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale, medicii constatând că este în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au reuşit, după aproximativ două ore, să-l identifice pe principalul suspect, acesta fiind un tânăr în vârstă de 15 ani.

Poliţiştii, sub coordonarea procurorului, continuă investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentului şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Mai multe