Ialomița. O șoferiță de 30 de ani a murit carbonizată, după ce s-a izbit cu mașina de un copac

3 decembrie 2021 6:12   Național
Ultima actualizare:

Accident cumplit în Ialomița, la intrare în localitatea Andrășești. O șoferiță de aproximativ 30 de ani a murit carbonizată, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac pe DN 2 A şi a luat foc.

Traficul pe DN 2 A, la intrare în localitatea Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa, a fost blocat, joi seară, după ce un autoturism a derapat, s-a lovit de un copac şi a luat foc, anunță News.ro. O tânără de aproximativ 30 de ani a fost găsită carbonizată în maşina care a fost cuprinsă de foc.

Conform IPJ  Ialomiţa, autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări. La faţa locului, s-au deplasat o autospecială de stins incendii, un echipaj de descarcerare şi o salvare SMURD, dar si 2 ambulanţe ale SAJ. În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, din nefericire conducătorul auto, o tânără de aproximativ 30 ani a fost găsită carbonizată.  

Accident grav și pe DN6. Un șofer a vrut să evite un animal, dar a fost lovit în plin de un tir

Un autoturism a fost spulberat de un TIR pe DN6, în dreptul localităţii Petroșnița, judeţul Caraş-Severin. La volan se afla un bărbat care a frânat brusc, încercând să evite un animal care îi ieșise în drum, însă a fost lovit puternic, din spate, de un TIR. Bărbatul n-a mai putut fi salvat, a murit la spital, din pricina rănilor severe, potrivit Observatornews.ro. Şoferul TIR-ului, un cetăţean polonez, spune că i-a fost imposibil să evite impactul.

Mai multe