Îi pregăteau tortul, acum caută loc de veci!

20 octombrie 2014 22:41   Național
Ultima actualizare:

Pe 8 noiembrie ar fi împlinit patru ani şi părinţii se pregăteau să-i facă o petrecere frumoasă, cu tortul pe care chiar ea şi-l alesese. Acum, din îngeraşul care a fost Karina nu au mai rămas decât amintirile, iar astăzi părinţii se pregătesc să o înmormânteze. Tragedia ei a dat peste cap viaţa liniştită a unui întreg cartier din Capitală.

Comuna Copăceni din judeţul Ilfov, la 18 km de Bucureşti. Aici, în cimitirul bisericii din localitate, va fi depusă pentru eternitate Karina, fetiţa care şi-a găsit sfârşitul acum două zile după ce a căzut de la etajul 10. S-a zdrobit de sol după ce i-a făcut semn cu mâna tatălui, aflat jos la maşină. Viaţa din ea s-a scurs picătură cu picătură, spre disperarea celor care asistau neputincioşi la tragedie. Pe strada Poştaşului, din sectorul 3 al Capitalei, toată lumea nu mai discută decât de modul cutremurător în care a sfârşit fetiţa familiei Mândroc. “Nu meritau aşa ceva! O tragedie ca asta te face să înnebuneşti şi să te duci pe pustii. Nu le-au mai rămas decât amintirile!”, se minunează Profira Dinu, una dintre vecinele care spune că era apropiată de familie. După ce a fost luată de la IML, fetiţa a fost depusă în capela bisericii din Copăceni, în al cărei cimitir familia a cumpărat un loc.

Icoane ale durerii, Mihai şi Alina, cei doi părinţi, nu s-au dezlipit de coşciugul care adăpostea trupul micuţ al fetiţei dispărute atât de devreme. Alături de ei au fost mai mulţi prieteni şi rude, care şi-au făcut curaj să asiste la durerea imensă. Mai puternic, bunicul matern a fost cel care a ales împreună cu preotul locul unde va fi îngropată Karina.

Mai multe