Imagini șocante: și-a legat câinele de mașină și l-a târât prin oraș

2 iunie 2015 21:37   Național
Ultima actualizare:

Un videoclip a ajuns viral pe toate rețelele de socializare. În imagini se vede cum un om din Târgu-Mureș și-a legat câinele de mașină și l-a târât prin tot orașul. Poliția s-a sesizat și au început ancheta în acest caz.

Un om şi-a legat câinele de maşină şi l-a ”plimbat” kilometri întregi prin oraş. Poliţiştii din Mureş au văzut filmuleţul pe Facebook şi s-au autosesizat. Zoltan Ujvary este un tânăr din Târgu-Mureş care a filmat marți(2 iunie), un câine care alergă kilometri întregi, legat de o mașină.  

A publicat filmuleţul pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook ,numit Info Trafic Mureş, creat de el. Acolo, lumea a început să-l condamne că nu a reacţionat și doar a filma scena îngrozitoare. Tânărul a spus, pentru ”Adevărul”, că filmarea a fost făcută pe strada 22 Decembrie din Târgu-Mureş şi din comentariile publicate pe acel grup a dedus că legarea câinelui de maşină ar fi fost o pedeapsă pe care un tată i-ar fi dat-o fiicei că nu l-ar fi ascultat. ”În maşină era, pe bancheta din spate, o fetiţă de 11-12 ani care se uita la câine. Câinele alerga cum putea”, a spus Zoltan Ujvary.   Filmuleţul nu a trecut neobservat şi poliţiştii l-au văzut şi au început cercetările.

Citiți materiarul integral pe adevărul.ro

Mai multe