Împuşcat în trafic de un şofer nervos

22 februarie 2012 18:10   Național
Ultima actualizare:

Legea junglei a fost aplicată din nou pe străzile din Capitală. Cearta dintre doi şoferi s-a terminat cu câteva focuri de armă, un bărbat împuşcat în abdomen şi doi copii speriaţi de moarte.

Incidentul s-a petrecut ieri, pe Calea Moşilor, puţin după ora 9.00, când traficul îngreunat i-a scos din minţi pe doi şoferi, unul dintre ei taximetrist.

Aflat la volanul unui BMW, un agent de pază de 37 de ani i-a tăiat calea taxiului de la firma Meridian, obligându-l pe şofer să frânze brusc.

Deranjat de gestul bărbatului, taximetristul i-a strigat dacă nu cumva vrea să-i cumpere el o oglindă mai mare, aşa poate vede mai bine celelalte maşini din trafic.

„Au continuat să se certe şi, la un moment dat, şoferul BMW-ului a scos un pistol şi a tras câteva focuri. În taxi era fratele taximetristului, care a şi fost împuşcat în abdomen, soţia şi copiii acestuia, în vârstă de 4 ani, respectiv 3 ani, care s-au speriat de moarte», ne-a spus un reprezentant al firmei de taximetrie Meridian.

Pe de altă parte, un martor al incidentului ne-a declarat că taximetristul şi fratele acestuia ar fi coborât din maşină şi l-ar fi luat la bătaie pe şoferul BMW-ului, punându-l la pământ.

Când în sfârşit s-a eliberat, bărbatul s-a dus la maşina sa, de unde a luat un pistol, a spart geamul din spate stânga al taximetrului şi a tras. Apoi, s-a urcat în BMW şi dus a fost.

El a fost prins după două ore şi reţinut ulterior de poliţiştii de la Secţia 8. Oamenii legii au găsit în maşină pistolul cu bile de cauciuc, pe care bărbatul îl deţine legal. Atacatorul este acuzat de loviri, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El riscă ani grei de închisoare.

Bătaie în cartierul Pantelimon

Tot ieri, pe bd. Pantelimon din Capitală, doi şoferi s-au luat la bătaie şi a fost nevoie de intervenţia trecătorilor ca să înceteze. Unul dintre ei a ieşit şi din maşină şi a mers la celălalt pentru a-l scoate afară. Au început să-şi care pumni şi picioare, până când câţiva trecători au intervenit.

Mai multe