Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi! Şapte persoane au ajuns la spital. O fată a fost împuşcată în cap

29 ianuarie 2012 8:19   Național
Ultima actualizare:

Scandalul a început de la o fată în Master Pub, duminică în jurul orei 2.00. O tînără a fost împuşcată în zona capului cu un pistol cu bile de cauciuc. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru calmarea spiritelor.

Un tînăr a sărit la bătaie în momentul în care un alt ieşean i-a făcut avansuri unei fete din grup. Au intervenit bodigarzii de la club, moment în care tânărul a scos un cuţit şi a început să îi lovească pe agenţii de pază din club, potrivit Adevărul.

Între timp, o tânără din grup a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, iar altă fată a fost atinsă în zona capului.

Tinerii implicaţi în scandalul din Master Pub au fost identificaţi şi le dau acum explicaţii oamenilor legii. „Pentru stingerea conflictului au intervenit imediat echipaje de la Intervenţie Rapidă şi agenţi de la Secţia 2 Poliţie. Toate persoanele implicate în conflict sunt indentificate. Unele dau declaraţii la Poliţie, iar celelalte sunt la spital pentru îngrijiri medicale", a declarat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Iaşi.

Mai multe