În ce locuri din Suceava a mers femeia filmată goală de Bobotează

7 ianuarie 2016 19:29   Național
Ultima actualizare:

Prezenţă bizară în ziua de Bobotează pe străzile din centrul municipiului Suceava. O femeie în jurul vârstei de 40 de ani a fost filmată de un şofer în timp ce se plimba goală puşcă, în ciuda faptului că temperatura exterioară era de aproximativ minus 5 °C.

Un bărbat aflat într-o maşină care staţiona la semaforul din apropierea Primăriei Suceava a filmat-o pe femeie în timp ce aceasta se afla pe trotuar. Din imagini se observă că aceasta se clatină serios, iar apoi,când semaforul trece pe culoarea verde, traversează pe lângă o altă femeie care vorbea la telefon, dar care pare că nici nu o observă pe dezbrăcată.

Filmarea a fost publicată pe facebook şi a făcut furori pe internet. Iniţial, s-a crezut că e vorba de un trucaj, dar mai apoi, după ce au fost studiate înregistrările de pe camerele de supraveghere existente în Suceava, s-a ajuns la concluzia că totul este cât se poate de real.Într-o primă fază, femeia a fost înregistrată în zona Magazinului Bucovina. Era în jurul orei 13.00, iar ulterior a ajuns în faţa Primăriei Suceava, mai apoi la Universitatea „Ştefan cel Mare”, iar ultima înregistrare o plasează în zona cartierului George Enescu, cunoscută sub numele Belvedere.

Practic, femeia a umblat goală puşcă aproape doi kilometri, fără ca nimeni să sune la poliţie sau la ambulanţă pentru a o ridica de pe stradă. Poliţia Locală a început o anchetă şi încearcă să o identifice pe femeia care s-a plimbat goală puşcă prin oraş la orele amiezii,  ca şi când ar fi participat la vreun concurs autorizat.

Mai multe