În ce vacanţe de fiţe şi-a dus primarul iubăreţ amanta!

4 iunie 2015 23:42   Național
Ultima actualizare:

Gheorghe Nichita, primarul suspendat al municipiului Iaşi, a petrecut, în ultimii ani, mai multe vacanţe de lux alături de amanta sa, Adina Samson. Blonda de 33 de ani l-a denunţat autorităţilor pentru că ar fi spionat-o cu ajutorul Poliţiei Locale.

Dintr-o serie de fotografii prezentate de “Adevărul” reiese că primarul suspendat al Iaşiului, în vârstă de 58 de ani, nu s-a zgârcit la bani când a ales destinaţiile turistice pe care le-a vizitat alături de Adina Samson, fosta sa amantă.

Gheorghe Nichita ar fi vizitat cel puţin o dată Monte Carlo, fiind cazat la un hotel de lux din principatul situat în sudul Franţei. 

De asemenea, Gheorghe Nichita apare, într-o ţinută lejeră, de vacanţă, şi într-o imagine realizată pe insula Santorini, din Grecia. Edilul n-a ratat ocazia să-şi facă poze în China, o altă destinaţie de concediu.

Relaţia cu Adina Samson, inspector de specialitate la Primăria Iaşi, i-a adus edilului Gheorghe Nichita un dosar penal. Coşmarul Adinei Samson a început în urmă cu mai multe luni, când i-a spus primarului că vrea să pună capăt relaţiei. Blonda susţine că a fost spionată, bătută şi ameninţată de edil. “Vreau să trec peste acest moment dificil. Poate, într-o zi, voi putea spune mai multe lucruri public, însă acum vreau să mă retrag din zona de amantlâc sordid, penibil”, s-a confesat recent Adina Samson.

Click! spune

Gheorghe Nichita se află în arest la domiciliu de pe 8 mai, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Sâmbătă, Tribunalul Bucureşti dispusese eliberarea din arest la domiciliu şi cercetarea lui Nichita sub control judiciar. DNA a făcut însă recurs, iar Curtea de Apel Bucureşti va judeca azi contestaţia procurorilor.

Mai multe