În chiloţi în mall! S-au dezbrăcat pentru haine gratis!

12 iunie 2014 8:13   Național
Ultima actualizare:

Au stat la coadă de la miezul nopţii şi au făcut listă cu numere de ordine, ca pe vremea lui Ceauşescu. Nu „s-au dat” pui, ca altă dată, ci haine gratis. Circa 100 de bucureşteni au rămas în chiloţi ca să primească haine gratis.

Primii care au venit la mall-ul din cartierul Cotroceni, au format o coadă chiar înainte de miezul nopţii. Unul din magazine a făcut o campanie promoţională, sub sloganul „Vino dezbrăcat, iei haine gratis!”, pentru o sută de persoane.

Foarte mulţi tineri au vrut să participe, dar şi doamne în toată firea, posesoare de colăcei şi şunculiţe. Nu s-au jenat, şi-au dat hainele jos şi au rămas în lenjerie intimă.

Cel mai în vârstă a fost domnul Nicolae Procan, de 73 de ani. A venit şi el în toiul nopţii, dar nu a primit bon de ordine din pricina tinerilor care l-au tot împins, până când a fost exclus din campanie. Pensionarul nu este un fan al marilor magazine, dar spera să îşi ia gratis câteva cămăşi şi ciorapi. A plecat acasă cu mâna goală.

În schimb, primii 100 cumpărători s-au înghesuit la rafturile cu blugi, tricouri şi bluze.

Cel mai simpatic a fost Petrică, un tânăr care nu a venit să îşi achiziţioneze haine pentru el, ci pentru iubita lui, Nicoleta. Ca să fie sigur că nu a greşit numărul, Petrică s-a îmbrăcat cu fusta, bluza şi scurta pe care doreşte să le dăruiască Nicoletei.

„Cumpărăturile” au durat mai puţin de o oră. Oamenii au plecat mulţumiţi că au hăinuţe noi cu care să se laude, dar s-au şi distrat, ba chiar unii s-au fotografiat în chiloţi, ca să posteze pe Internet.

Mai multe