Incendiu de proporţii în Brăila. Şase case au fost cuprinse de flăcări

24 septembrie 2017 16:56   Național
Ultima actualizare:

Clipe de groază în Brăila. Două străzi au fost închise pentru ca pompierii să poată acţiona, după ce şase case au luat foc.

Potrivit putătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, colonel Ştefan Stoian, incendiul a fost semnalat duminică în jurul orei 12.10.

Focul a cuprins iniţial o casă situată pe strada Teodor Aman, după care s-a extins la alte cinci case, situate atât pe această arteră, cât şi pe o stradă învecinată, strada Griviţei, scrie news.ro.

Peste 40 de pompieri cu şapte autospeciale, jandarmi, poliţişti şi medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Brăila au fost mobilizaţi la locul incendiului, iar poliţiştii au închis cele două străzi pentru ca pompierii să poată acţiona.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, însă mai mulți oameni au suferit atacuri de panică atunci când și-au văzut casele cuprinse de flăcări.

La această oră, pompierii brăileni au reuşit să stingă flăcările, însă intervin în continuare, căutând în podurile caselor pentru a vedea dacă mai sunt focare.

Pagubele sunt foarte mari şi urmează să fie stabilite exact în urma unei anchete. Deocamdată, nu se ştie de la ce a pornit incendiul.

Mai multe