Incendiu de proporții la Sun Plaza. O persoană, inconștientă

27 ianuarie 2017 9:04   Național
Ultima actualizare:

Incendiu puternic la mall-ul Sun Plaza din Capitală. O mașină aflată în parcarea subterană a luat foc azi noapte. Vâlvătaia s-a extins rapid la depozitul centrului comercial.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, alarma s-a dat la miezul nopții, iar la fața locului au intervenit imediat trei autospeciale de stingere, o descarcerare și un echipaj SMURD.

Au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier, aproximativ 20 de metri pătrați într-o cameră tehnică, aflată la intrarea în parcare, la nivelul – 1.

”Un bărbat, de aproximativ 55 de ani  se afla în exterior. A fost expus la fum și avea arsuri la nivelul feței, a fost găsit inconștient. Acesta a fost  transportat la Spitalul Bagdasar Arseni”, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt la ISU București-Ilfov.

Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, nu au avut probelme deosebite. Incendiul a fost stins la ora 00.50.  Norocul a făcut ca la ora respectivă mall-ul aflat în cartierul Berceni să fie închis publicului, astfel că mai mult ca siguri răniții fac parte din rândul angajaților.

Mai multe