Incendiu devastator la un hotel din Capitală! O tânără, în stare gravă

26 martie 2017 10:04   Național
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în subsolul unui hotel din Bucureşti, din zona bulevardului Decebal. Trei oameni cazaţi acolo au fost răniţi. O tânără de 28 de ani a suferit arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportată la spital, în stare gravă.

Focul a pornit de la câteva lumânări nesupravegheate, iar pompierii au avut reuşit să stingă flăcările în aproximativ o oră de la intervenţie. "La momentul sosirii noastre, ardea cu flacără deschisă la nivelul subsolului, cu degajări masive de fum şi posibilităţi de propagare a incendiului. S-a acţionat pentru limitare şi lichidare. La momentul acesta incendiul este lichidat”, a declarat Petru Cristian, reprezentant al ISU București.

Incendiul a izbucnit într-o cameră de la subsolul hotelului. Femeia care e în stare gravă era cazată în această cameră de hotel. Ea a fost transportată la Spitalul „Floreasca”. Ceilalţi doi, un bărbat şi o femeie, au inhalat fum şi sunt de asemenea internaţi.

Hotelul se află pe strada Theodor Sperantia, din sectorul 3 al Capitalei. La momentul la care pompierii au ajuns la locul incendiului, toate persoanele din hotel erau evacuate.

Mai multe