Incendiu în centrul orașului Vaslui, la un depozit de mase plastice

14 octombrie 2017 11:14   Național
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă, 14 octombrie, în centrul orașului Vaslui, la un depozit de mase plastice. La fața locului au intervenit 50 de pompieri și 18 autospeciale. Din primele informații, nimeni nu a fost rănit.

UPDATE 15.07: Incendiul a fost stins după aproape trei ore. Intervenția a fost dificilă deoarece flăcările erau alimentate și de vopselurile din depozit, existând oricând pericol de explozie. Prefectul județului Vaslui a menționat că depozitul nu avea autorizație de securitate la incendiu.

UPDATE 11.30: La fața locului au sosit și echipele de la Garda de Mediu, care însă vor interveni după stingerea completă a incendiului. Prefectul orașului Vaslui a delcarat pentru Digi 24 că pompierii sunt pe cale să stingă flăcările, dar intervenția este îngreunată din cauza faptului că structura de rezistență a clăsirii a fost afectată de incendiu.

A fost activat codul roșu de intervenți, existând pericolul de explozie, informează Digi 24. Nu a fost alertată garda de mediu, dar la fața locului au intervenit mai multe echipe de urgență pentru stingerea focului și pentru salvarea unor eventuale victime.

Se pare că nimeni nu a fost rănit, toate persoanele aflate în zonă au fost evacuate și au fost trimiși si pompieri din Bârlad și din Huși.

Mai multe