Incendiu în Măgurele! Degajări mari de fum, după ce mai multe anvelope au luat foc

31 martie 2019 18:20   Național
Ultima actualizare:

Pompierii au intervenit duminică după-amiază, 31 martie, cu şase autospeciale, la un incendiu de anvelope izbucnit la Măgurele, pe şoseaua de centură. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum.

Un incendiu de anvelope a învăluit întreaga zonă Măgurele în nori uriași de fum. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit duminică, 31 martie, la orele după-amiezii, pentru a stinge incendiul de anvelope iscat lângă șoseaua de centură, după ce mai multe anvelope au luat foc în Măgurele. 

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale, iar incendiul s-a manifestat cu degajări considerabile de fum. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov au anunţat că un incendiu de anvelope a izbucnit în Măgurele, pe şoseaua de centură. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 100 de metri pătraţi, pompierii intervenind cu şase autospeciale de stingere, existând posibilitatea ca incendiul să se propage la nişte autoturisme parcate din jur. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a fost localizat (izolat), potrivit News.ro 

Știre în curs de actualizare...

Mai multe