Incendiu la o mănăstire din Tulcea. O femeie a murit

24 iunie 2018 14:25   Național
Ultima actualizare:

Tragedie la o mănăstire din judeţul Tulcea. O bătrână de 73 de ani, care locuia în cadrul Mănăstirii de maici “Vovidenia”, a murit duminică dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit cel mai probabil de la o lumânare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţă, la un incendiu izbucnit la o casă din cadrul Mănăstirii de maici “Vovidenia” din localitatea Slava Rusă, la faţa locului deplasându-se o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri.

În momentul în care echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului a descoperit că în interior se afla decedată o femeie, trupul acesteia fiind carbonizat, scrie news.ro.

Pompierii au reuşit apoi să stingă incendiul de la casa respectivă, stabilind că focul a fost provocat cel mai probabil de o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată. Femeia decedată nu era măicuţă, dar locuia în cadrul mănăstirii. 

A fost incendiu şi la o mănăstire din Suceava

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Roşiori, judeţul Suceava. Personalul mănăstirii s-a autoevacuat şi, deocamdată, nu sunt anunţate victime. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au anunţat că incendiul a fost stins după patru ore. În urma verificărilor de la faţa locului, pompierii au stabilit că focul a pornit de la o sobă. 

Mai multe