Incendiu pe șoseaua Mihai Bravu. O femeie a rămas blocată în balcon din cauza flăcărilor

20 februarie 2018 9:11   Național
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a avut loc în dimineața de 20 februarie, într-un bloc de locuințe de pe șoseaua MIhai Bravu din Capitală. Pompierii s-au deplasat la fața locului și au salvat viața unei femei blocate pe balcon din cauza flăcărilor.

Incendiu puternic în această dimineaţă, într-un bloc de locuinţe de pe şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Un apartament a luat foc, iar mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului, în urma unui apel primit la 112. Flăcările au izbucnit în sufrageria unuia dintre apartamente și s-au extins rapid în întreaga încăpere. De frică, proprietara nu a știut ce să facă, a intrat în panică și s-a refugiat pe balcon. Tot acolo au găsit-o și pompierii atunci când au ajuns la locul unde s-a produs incendiul.

Aceștia au evacuat femeia în siguranță și au dus-o la ambulanță pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Medicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor după ce victima se intoxicase cu monoxid de carbon. Într-un final, femeia de 51 de ani şi-a revenit şi nu a fost necesară transportarea sa la spital. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili care este factorul care a declanșat incendiul. 

Mai multe