Incendiu puternic în Bacău. Flăcările au mistuit mansarda unui bloc

8 iunie 2016 21:57   Național
Ultima actualizare:

Clipe de groază miercuri seară în Bacău. Un incendiu de proporții a izbucnit lângă Piața Centrală, la blocurile turn din apropiere de Catedrala Catolică.

UPDATE: „Două bătrâne au suferit un atac de panică. Nu s-a înregistrat nicio victimă. De la una din scările blocului au fost evacuate toate persoanele, de la cealaltă au ieşit singuri din bloc. E prematur să ne exprimăm asupra cauzelor incendiului, care este aproape lichidat“, a precizat căpitanul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Bacău.

Conform martorilor oculari, incendiul a izbucnit la casa revoluţionarului Iordache Ciuperca, realizată neautorizat pe acoperişul blocului, scrie Adevărul. 

Sute de băcăuani s-au strâns la locul accidentului, iar poliția a restricţionat accesul în zonă, flăcările cuprinzând deja al doilea bloc. Pompierii au pus deja o autospecială cu scară. De la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost dislocate mai multe echipaje, pentru prevenirea extinderii incendiului.

Mai multe