Incendiu puternic la o fabrică de încălţăminte din Mogoşoaia! VIDEO

1 februarie 2012 15:43   Național
Ultima actualizare:

UPDATE: 19.00 Purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş, a declarat pentru Realitatea TV că la fabrica de încălţăminte cuprinsă de incendiu există pericol de explozie, din cauza unei butelii de gaz aflate în clădire.

Primarul din Mogoşoaia, Paul Precup, a declarat pentru Realitatea TV că în locul cuprins de incendiu nu există de fapt o fabrică de încălţăminte, ci un fost hambar al CAP, dezafectat.

Precup a evitat să spună dacă în presupusul hambar se desfăşurau sau nu activităţi neautorizate. Din câte ştiu eu, acolo "nu se întâmpla nimic", a spus primarul din Mogoşoaia.

Potrivit ISU Ilfov,incendiul se manifesta pe o suprafata de 2000 metri patrati.

La locul evenimentului s-au deplasat 5 autospeciale cu apa si spuma din cadrul ISU Ilfov si ISU Bucuresti, un echipaj de prim ajutor SMURD si o autospeciala de descarcerare.

Fabrica de încălăţăminte din Mogoşoaia a fost afectată de un incendiu şi în noiembrie 2009. Incendiul a produs atunci o poluare locală cu dioxid de azot, iar la monoxid de carbon valorile măsurate s-au încadrat sub limitele maxime, însă a fost depăşit pragul de alertă de 70% din valoarea admisă, potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti.

Mai multe