Incendiul de la Fabrica de Electromontaj din Capitală a fost stins

9 ianuarie 2020 19:13   Național
Ultima actualizare:

Incendiu major în Captială, pe strada Ilioara, cu degajări mari de fum. Focul a pornit în sectorul 3, la Fabrica de Electromontaj.

Update ora 21 - Incendiul a fost stins în întregime.

Update - Au fost efectuat două masurători privind calitatea aerului din zonă, nu s-au constatat depășiri ale valorilor acceptate. În bazin se află acid clorhidric diluat, nu sunt posibilități de propagare, se acționează pentru protecția vecinătăților.

Update -„Incendiu major produs în București, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție”, este mesajul pe care l-au primit cetățenii prin sistemul Ro-Alert.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, incendiul s-a produs la un „bazin, posibil cu zinc”, până în prezent nefiind cunoscute încă mai multe date.

Sunt degajări mari de fum, mai arată sursa citată. „Incendiul s-a extins la nivelul acoperișului halei pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafața de aproximativ 2500 mp, construcție P+1. Se acționează pentru localizare”, mai transmit pompierii, potrivit digi24.ro.

A fost emisă avertizarea RO-ALERT. Incendiu produs la un bazin, posibil cu zinc, nu se cunoaste cu exactitate, str Ilioara, fabrica Electromontaj. Sunt degajari mari de fum.

Din evaluarea făcută la fața locului, rezultă că este pericol de explozie. Nu se cunosc cu exactitate toate substanțele existente în bazin. La caz au fost trimise 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj CBRN, 2 SMURD.

Incendiul s-a extins la nivelul acoperișului halei pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafata de aprox. 2500 mp, constructie P+1.Se actioneaza pentru localizare.

Mai multe