Închisoare cu suspendare pentru fiul lui Miron Cozma

24 septembrie 2013 14:57   Național
Ultima actualizare:

Dan Cozma nu a scăpat nepedepsit pentru că a refuzat să-i fie recoltate probe biologice, după ce a fost prins băut la volan.

Judecătoria Petroşani l-a condamnat pe fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare şi i-a dat un termen de încercare de trei ani şi patru luni.

Prima instanţă, respectiv Judecătoria Petroşani, l-a găsit vinovat pe Dan Cozma. Decizia instanţei nu este însă definitivă, iar Cozma are zece zile la dispoziţie pentru a face recurs.

Totul i se trage de la refuzul de a-i fi recoltate probe biologice, la începutul lunii iunie, când a fost prins de poliţişti conducând băut.  El a acceptat doar să sufle în aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,89 la mie.

A confundat autostrada cu pista de curse! Un tânăr de 28 de ani, din Slobozia, a fost înregistrat cu ­aparatul radar în timp ce gonea pe ­Autostrada Soarelui, cu un Audi, cu 236 km/h. Şoferul vitezoman a fost oprit de poliţişti la km 96, pe sensul de mers Bucureşti- Constanţa. El a fost amendat cu 720 de lei şi a rămas 90 de zile fără permis.

Mai multe