Incident de agresiune în sectorul 4 al Capitalei. Un bărbat a tras cu un pistol cu bile într-un vatman

17 septembrie 2020 17:21   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat a tras cu un pistol cu bile, în dimineața zilei de joi, 17 septembrie, în sectorul 4 din București, într-un vatman. Poliția Capitalei a anunțat că agresorul a fost prins și ulterior reținut pentru 24 de ore.

Poliția Capitalei a fost sesizată joi, 17 septembrie, după ce în sectorul 4 a avut loc un incident în urma căruia un vatman a fost rănit. Un bărbat a tras în acesta cu un pistol cu bile, neștiindu-se momentan motivul altercației.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

La fața locului au sosit polițiștii, precum și un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul și-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical. „La acest moment, polițiștii desfășoară activități de identificare și depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Oamenii legii au transmis ulterior că „bărbatul care ar fi folosit pistolul cu bile a fost identificat și la acest moment se află la sediul Secției 16 Poliție”. Agresorul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. 

Mai multe