Incident la parada de Ziua Națională. A fost forțat filtrul de jandarmi în piața Charles de Gaulle din Capitală

1 decembrie 2020 16:10   Național
Ultima actualizare:

Un incident a avut loc, în 1 Decembrie, la parada de Ziua Națională organizată la Arcul de Triumf din București. Două persoane au forțat filtrul de jandarmi în piața Charles de Gaulle, în încercarea de a asista la ceremonie.

Două persoane au încercat, marți, 1 decembrie, să forțeze filtrul jandarmilor din zona Pieței Charles de Gaulle, instituit cu ocazia Zilei Naționale a României, transmite Mediafax. Potrivit reprezentanților Jandarmeriei București, cele două persoane au încercat să treacă de panourile metalice amplasate de forțele de ordine în zona Pieței Charles de Gaulle, cu ocazia evenimentului dedicat Zilei Naționale. 

„Li s-a pus în vedere că este un perimetru restricționat, ai insistat să intre, dar până la urmă au renunțat”, a declarat Alexandru Iacob, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Jandarmi București. El a mai precizat că cele două persoane nu au fost sancționate. 

Potrivit Jandarmeriei București, organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României în Capitală a fost permisă cu participarea a cel mult 400 de persoane. „Persoanele participante au fost stabilite de organizator, accesul pietonal și rutier fiind temporar restricționat în zona respectivă”, au transmis jandarmii.

Mai multe