Incredibil! A luptat în Irak, dar a murit în scara blocului. Fost militar român, găsit fără suflare în Dâmbovița

28 noiembrie 2019 15:34   Național
Ultima actualizare:

A scăpat din război și și-a găsit sfârșitul în scara blocului în care locuia. Un fost militar care făcut față misiunilor în Irak a fost găsit într-o baltă de sânge de câtre un vecin. Sosiți la fața locului, anchetatorii spun că, cel mai probabil, militarul a avut parte de o moarte accidentală.

Bărbatul avea 42 de ani și era tată a doi copii adolescenți. Divorțat de trei ani, locuia singur într-un apartament în Doicești, județul Dâmbovița. Marți seară, acesta a fost văzut, căzut, la parter, iar un vecin a sunat la 112. Omul, rănit grav, nu a mai putut fi salvat de medici, iar cazul a fost preluat de polițiști, care încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Fosta soție a bărbatului crede că a fost un accident stupid: ”Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe șiret și să fi căzut. Fiind și băut, cred că a căzut pe balustrada aia, că e foarte mică. E un pericol balustrada aia”, a spus femeia pentru stirileprotv.ro.

Nu avea probleme financiare  

Apropiații bărbatului spun că acesta avea o situație financiară bună și nu ar fi avut dușmani sau probleme care să îl fi împins la un gest necugetat. Unul din prietenii săi a spus că a fost plecat în Irak, de unde s-a întors cu o important sumă de bani, așa reușind să-și cumpere o garsonieră.  

Cazul a fost preluat de polițiști, care nu exclud nici o variantă. Însă, cel mai probabil, bărbatul ar fi avut parte de o moarte accidentală. Necropsia va stabili exact ce i-a cauzat decesul.

Citește și:

Dramele celor întorşi de pe front: «Izbucnesc în plâns»

Soldaţii răniţi în Irak şi Afganistan, în vizită la tricolori

Mai multe