Incredibil! Ce acuzații grave i se aduc unei educatoare

9 martie 2016 7:32   Național
Ultima actualizare:

Alte acuzații de violență la o grădiniță din țară. Mama unei fetițe o acuză pe educatoare că i-a lovit fetița și a zgâriat-o, după care ar fi încercat să acopere rana cu fond de ten.

Totul s-ar fi petrecut la Grădinița nr. 9 din Vaslui, iar mama copilului de 4 ani, aflat la grupa mijlocie, a reclamat fapta la inspectorat.

Autoritățile vasluiene au început ieri o anchetă și spun că educatoarea are o altă versiune.

În apărarea sa, ea le-a  spus  inspectorilor că fetiţa ar fi fost lovită de un coleg de grupă, iar ea a intervenit pentru a aplana conflictul. Recunoaște că i-a pus degetul pe zgârietura de lângă ochi, moment în care fetița a simţit că o doare.

”Imediat după incident, doamna educatoare spune că ar fi aplicat  un unguent special pentru zgârieturi pe rana fetiţei, nicidecum cu fond de ten. Noi mâine (n.r.-astăzi) vom merge la grădiniţa respectivă pentru a sta de vorbă cu copiii care au asistat la incident şi vom convoca şi o şedinţă cu părinţii. Este prematur să ne pronunţăm acum cine este vinovat de incident”, a declarat, marţi, pentru News.ro inspectorul şcolar pe învăţământ preşcolar din cadrul ISJ Vaslui, Zoe Popescu.

Dacă se dovedește că femeia este vinovată, riscă să fie dată afară din învățământ.

Mai multe