Incredibil! Cerşetor bătut crunt de paznici, în curtea unui spital din Iaşi

15 martie 2019 12:09   Național
Ultima actualizare:

Scene de o cruzime greu de imaginat au avut loc în curtea unui spital din Iaşi. Un cerşetor bătrân a fost bătut crunt de paznicii unităţii medicale. Cu toate că prin zona respectivă treceau mai multe persoane, nimeni nu a intervenit să-l ajute pe bietul om. Totul a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit publice. Poliţia s-a autosesizat şi face verificări.

Un martor a povestit cum cum doi agenţi de pază se apropie de bătrânul care stătea liniştit pe o bancă din faţa intrării de la UPU. La un moment dat, unul dintre ei l-a tras pe om pe om pe jos apoi l-a târăşte după colţul clădirii. Acolo cei doi pznici l-ar fi bătut cu pumnii şi picioarele. Deşi în acel moment mai erau persoane în curte, nimeni nu a sărit în ajutorul bietului om.

Martorul care a filmat totul susţine că după un timp l-a văzut pe om şchiopătând şi vânăt la un ochi.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 13 martie 2019, în jurul orei 20.00, în curtea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Iaşi. Cel care a filamt şi a dat publicităţii imaginile a declarat, pentru Observator.tv,  că nu s-a putut apropia deoarece risca să îi fie scos bolnavul din spital. Martorul spune că în trecut ar mai fi avut altercaţii cu cei de la UPU care i-ar fi vorbit urât despre bunica lui.

Reprezentanţii spitalului au transmis s-a făcut sesizare către firma de pază şi urmează să anuţe  şi poliţia. „Bărbatul respectiv nu era pacient în spital dar regretam orice agresiune asupra unui om”. a declarat pentru Click! Dr. Diana Cimpoieşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi.

Poliţia a transmis că s-a autosesizat în acest caz, deoarece nimeni nu a anunţat acest incident. Anchetatorii vor merge la spital şi vor verifica informaţiile, urmând ca în urma investigaţiilor să se ia măsurile ce se impun.

Mai multe