Incredibil! Judecătorul Mustaţă a cerut mită de la familia unui copil ucis într-un accident

1 mai 2014 10:00   Național
Ultima actualizare:

Judecătorul Stan Mustaţă, de la Curtea de Apel Bucureşti, ar fi făcut orice pentru bani. El a cerut şpagă chiar şi de la familia îndurerară a unui copil ucis într-un accident de circulaţie pentru a-i acorda daune morale mai mari în proces.

După cum reiese din interceptările făcute de anchetatori, judecătorul Stan Mustaţă nu voia să acorde despăgubiri rudelor adolescentului de 15 ani mort într-un accident de maşină dacă acestea nu l-ar fi plătit. Stan Mustaţă le-a spus intermediarilor să meargă la familia victimei şi să-i ceară mită ca despăgubirile să fie mai consistente decât cele acordate de instanţa de fond.

"A omorât un copil de 15 ani. Şi am zis: «Aoleou, mânca-ţi-aş gura! Cu maşină, ăsta. Şi le-a dat la ăştia doar vreo 70.000, la părinţi, şi vreo 30.000 la fraţi şi la surori. La toţi ăştia». O să te duci la ei să zici: «Bă, daţi-l în ...mea pe cheliosu'. Îi dau dublu, mă, are 21, îi dăm 50... Câte 50.000 de euro la fiecare ...»", spunea Mustaţă într-o discuţie interceptată de anchetatori, potrivit www.romaniatv.net.

Judecătorul Stan Mustaţă a fost arestat preventiv.

Potrivit procurorilor, Mustata este acuzat că vindea sentinţe ca la piaţă. Tarifele lui ajungeau pâna la 50.000 de lei. Atât i-ar fi cerut lui Mihai Stoica ca să îl elibereze.

Mai multe