Incredibil! Și-a dat foc la mașină după ce a fost amendat de polițiști

5 mai 2016 18:01   Național
Ultima actualizare:

Un taximetrist din București și-a dat fosc la mașină de supărare c a fost amendat de poliția rutieră joi, 5 mai. Mașina a ars complet în plină stradă, pe un bulevard din zona Obor, blocând circulația. Taximetristul supărat s-a ales cu dosar penal.

Un taximetrist din Capitală a fost dus la audieri și pus sub urmarire penală după ce și-a incendiat mașina și a lăsat-o să ardă în plină stradă, în zona Obor, supărat că a fost amendat de poliția rutieră, anunță surse din rândul polițiștilor, citate de Mediafax.Bărbatul a fost ridicat de polițiștii de la Secția 7 Poliție și dus la audieri, fiind pus sub urmărire penală. Taximetristul este acuzat de distrugere calificată, tulburare și infracțiuni la regimul rutier. Joi, în jurul prânzului, taximetristul și-ar fi dat foc la mașina de serviciu și a lăsat-o să ardă, în trafic, blocând astfel circulația pe o bandă. 

După incendiere a părăsit zona și a fost găsit în locuința unei alte persoane, de unde a și fost dus la secție. Bărbatul le-ar fi povestit polițiștilor care l-au ridicat că a recurs la acest gest de supărare după ce fusese amendat de Brigada Rutieră. Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat pentru Mediafax că șoferul de taxi nu avea autorizație de funcționare emisă de primărie. Pentru neregulile găsite, șoferul a fost sancționat contravențional cu 4.000 de lei și i-au fost ridicate plăcuțele de înmatriculare.

Mai multe